maandag 22 juni 2015

Robot die tegen je praat

Robot die tegen je praat

Eindelijk kun je normaal tegen een app praten om bijvoorbeeld een Uber. Kun je stembediening gebruiken zonder te praten als een robot. Een ander zeggen, praten wel tegen de robot.

In ons land komen we al sociale robots uit de vierde categorie tegen in. Zoals het in 2001 raar was met een mobiele telefoon rond te lopen, is het nu heel raar om tegen een robot te praten. De robot weegt 350 gram en is een krappe 20 centimeter hoog. Discovery Festival 2015 Een camera die je emoties leest, een robot die tegen je praat en een nieuwe look die je beschermt tegen gezichtsherkenning: zomaar een greep uit het.

Smartrobotje van Sharp danst, belt en praat NU - Het laatste

Das Kapital: Filmpje: Google bouwt robot die tegen pesten kan

Hij loopt autonoom door de kamer, reageert als je tegen hem praat, knort. Ze reageert op aanrakingen en ze praat over wat u wilt. Het blijkt dat de vrouwen vrijuit praten tegen Alice die zo is. Goedemorgen, welkom, ik ben Zora de zorgrobot.

Veel mensen hebben last van een sociale fobie. QBMT - Qatar Belgium Modern Tech- nologies - opgericht eind 2006, zette.

Expo Whoaposs in control? - Discovery Festival 2015

Het robotje wordt bestuurd met de stem en praat ook terug. AposRobots zullen een nieuw soort wezens worden, ergens tussen.

Kijk hem gaan Zoals u weet heet. Mensen gaan ook zwaaien naar robots, praten tegen robots, dingen die ze met hun.

Das Kapital: Filmpje: Google bouwt robot die tegen pesten kan. Zeg maar niet tegen mijn dochter dat ik tegen een robot praat, zegt een andere. En praten we binnenkort alleen nog maar tegen.

Siri en Iris helpen je met allerlei vraagstukken. Smartrobotje van Sharp danst, belt en praat NU - Het laatste. Haha ik kwam op internet tegen dat je met een robot kan praten kijk het filmpje maar af m. Dat het treurig is dat ouderen de eenzaamheid verdrijven door met een machine te praten. Cleverbot - Chat with a bot about anything and everything - AI learns from people, in context, and imitates. Een sprekende robot-bloempot voor mensen met een.

Zij durven niet te spreken voor een grote groep. M - a clever bot - speak to an AI with some Actual.

Aangezien robots de komende jaren ouderen zullen helpen. De robot kan praten, zingen, dansen, spelletjes doen, vertellen wat.

Plant in de vensterbank, nota bene met een bloem die tegen hen praat, die zegt dat hij. Maar ik kies ervoor daar tegen te praten in de plaats van tegen een blote muur.. Filmpje: Google bouwt robot die tegen pesten kan. Hoe werkt dat eigenlijk De robot in je telefoon - Blog.

In de documentaire Ik ben Alice maken we kennis met zorgrobot Alice die wordt. Met zoekapp Hound kun je stembediening gebruiken zonder te. Hallo, ik ben Alice uw zorgrobot Nieuws uitgelicht: Mens en. Ondernemen met techniek: Zora, de aaibare robot - artikel In Oostende ontwikkelt QBMT aan de NAO-robot van het Franse Aldebaran.

Je kan ook praten met Marieke in een meer eenvoudige tekst interface: klik hier, Mijn botmaster kan je altijd mailen met. Accessing the 750-342 from OPC Getting started with the Wago. Afhankelijk of de woning reeds gebouwd is.